Haber

12. Avrupa Şampiyonu olan Milli Pehlivan Rıza Kayaalp’in ailesi

SEYFİ ÇELİKKAYA

Hırvatistan Türkiye’de düzenlenen şampiyonada kazandığı altın madalya ile 12. kez Avrupa şampiyonu olan milli güreşçi Rıza Kayaalp’in ailesi, oğullarının maçını televizyondan heyecanla izledi. Anne Sevgi Kayaalp, oğluyla gurur duyduğunu belirtti. TanrıGücünü artırsın ve olimpiyatlarda birinciliği nasip etsin” dedi.

Milli güreşçi İş Kayaalp, Hırvatistan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya alarak 12. kez Avrupa şampiyonu oldu. Yozgat’ın Kavurgalı köyünde yaşayan milli güreşçinin ailesi, oğullarının maçını televizyondan izledi. Heyecandan yerlerinde duramayan aile bireyleri, yarışma boyunca oğullarının kazanması için dua etti.

“MAÇTA BİRAZ BACAĞI AĞRILARI VAR”

Rıza Kayaalp’in maçı kazanmasının ardından açıklamalarda bulunan anne Sevgi Kayaalp, şunları söyledi:

“GÜZEL DÜNYA, OLİMPİYAT ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUM”

Baba Kelami Kayaalp, “Oğlumun güreşi vatana ve millete hayırlı olsun. 12. kez şampiyon oldu, Allah nasip ederse nice dünya ve olimpiyat şampiyonu olmasını istiyorum. Gururlu ve mutluyum. İnşallah olimpiyat şampiyonu olur. Ülkemize hayırlı olsun, tüm sevenlerine hayırlı olsun. Çok heyecanlandık, 12. Avrupa şampiyonu oldu. Büyük bir heyecanla izledik. Ayaklarım yerden kesildi. Ne yapacağımı şaşırdım, mutluyuz, gururluyuz” dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

turhal-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bağlum Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu