Haber

Yetim çocuklar Karne Şenliği’nde buluştu

Yetim Vakfı’nın düzenlediği Karne Şenliği’nde aylarca süren eğitim ve öğretimin ardından yetim çocuklar ve anneleri, rengarenk ve neşe dolu bir gün geçirdiler. Bonjurköy Ömerli oyun alanında düzenlenen etkinlikte yetim ve savunmasız çocuklar için farkındalık yaratıldı. Hüseyin Goncagül’ün sahne etkinliği ile çocukların memnuniyeti yüzlerine yansıdı.

SONUNA KADAR EĞLENCELİ

Yetim Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Murat Yılmaz, düzenledikleri dev etkinliğin kapsamına ilişkin yaptığı açıklamada, “Yetim çocuklarımızın sevincine ortak olmak için etkinliğimize 217 çocuğumuz ve anneleri katıldı. Kimi ahşap, ebru ve resim atölyelerinde vakit geçirirken kimi de saklambaç, voleybol, halat çekme, uçurtma uçurma gibi etkinliklerle eğlendi. Etkinlik kapsamında çocuklarımız 25 kişilik gruplar halinde 8 farklı parkurda oynadılar. Oyunlar bittikten sonra kendilerine önce yemek ikram edildi, ardından da hediyeleri takdim edildi.” sözlerini kullandı.

 

KAYNAK: HABER7

ahmetlihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bağlum Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu