Haber

500 dönüm anız ve ağaçlık alan alev aldı

500 dönüm anız ve ağaçlık alan alev aldı

TEKİRDAĞ – Tekirdağ’ın Çorlu ve Ergene ilçeleri sınırında anız, buğday tarlası ve ormanlık alan dahil 500 dönümlük arazi alevler içinde kaldı. Yangın çok sayıda grubun müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangın, Çorlu’nun Ergene Velimeşe Mahallesi ile Önerler ve Seymen mahalleleri üçgeninde meydana geldi. Bölgeden yoğun dumanın yükselmesi üzerine çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine itfaiyeye sevk edildi. Yangının büyüyerek ormanlık alana sıçraması üzerine Ergene’den su tankerleri ve iş makineleri, kışladan itfaiye, Havaalanı Kurtarma ve Yangın Ekipleri ile orman itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangına birçok noktadan müdahale edilerek kontrol altına alınarak söndürüldü. Önerler Mahallesi Muhtarı Yusuf Yıldırım, yangın nedeniyle aralarında buğday tarlası, anız ve ağaçlık alanın da bulunduğu yaklaşık 500 dönüm arazinin alevler içinde kaldığını belirtti.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Jandarma ekipleri yangınla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

habertavas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bağlum Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu